klikhier

Hoveniersbedrijf R. Vellekoop

Ik ben Rick Vellekoop, gediplomeerd hovenier gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, terreinen en openbare ruimten. Na een aantal jaren in loondienst bij hoveniersbedrijven, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan, besloot ik voor mezelf te beginnen. Ik kwam erachter dat elke tuin wel uniek is. Elke tuin heeft zijn eigen uitstraling, van ouderwets tot modern, strak tot natuurlijk, landelijk of stads. Dit fascineerde mij zo erg dat ik besloot om zelf de touwtjes in handen te nemen. Zo kan ik de wensen van de klant met mijn ervaring en kennis koppelen, met als resultaat een schitterende tuin.
Niet alleen de aanleg van tuinen fascineert mij, ook het onderhoud aan tuinen van alle soorten en maten. Door het onderhoud ziet de tuin er zowel ’s zomers als ’s winters mooi uit. Ook bij het onderhoud van een tuin staat de wens van de klant op één.
Bovendien verricht ik ook werkzaamheden op het gebied van beplantingsplannen op maat. Weet u geen raad met een stuk tuin waar de planten maar niet willen groeien? Ik kom gerust langs voor vrijblijvend tuin advies.

about me